Bildspel från Lundsbrunn

Enjoy. Klicka här, eller på ”BILDER” i menyn.

Det här inlägget postades i Bilder av Olah Sandor. Bokmärk permalänken.

Om Olah Sandor

Jag gick med i kören någon gång 2001 – jag kommer inte ihåg riktigt. Jag blev uppringd av dåvarande körledaren Margreth Svensson om jag vill sjunga i kyrkokören. Jag blev med andra ord "headhuntad" ;-) För två år sen tog jag "ledigt" en säsong – skyllde på jobb. Det var dåligt. Jag är tillbaka och jag trivs. Jag sjunger bas. Jag tycker om svåra uppgifter, även om jag har svårt att hänga med ibland. Schubert mässan, Ted Gärdestad-grejen, Gospel aftonen och nu Duke Ellington är mina favoriter. Fantastiskt känsla när vi är samspelta – händer inte så ofta men värt att vänta på ;-) Min hemliga dröm att sjunga solo en gång. Men det får jag hålla hemligt än så länge.