Kärlekssånger… i Kungsäter

Imorgon drar vi iväg till Kungsäter för en sista torsdagsträning inför konserten med Cecilia Vennersten. Tänk vad mycket roligt man får vara med om som körmedlem. Ser verkligen fram emot söndagen. Ska bli roligt att se Kungsäters kyrka inifrån… är ju åttakantig.. faktiskt aldrig varit inne där

Kyrkans konstruktion gör att alla kommer nära altaret trots att kyrkan har över 350 sittplatser.  Häftigt…
Kramen soOopranen
Det här inlägget postades i Aktuellt av SoOopranen. Bokmärk permalänken.

Om SoOopranen

Har varit med i kören sedan 2001. sjunger sopranstämma. Älskar julsånger och att få sjunga ut. Är verkligen glad över att jag tog mod till mig och gick med i kören den där gången. Har fått många nya vänner och en härlig gemenskap. Tycker att vi bara blir bättre o bättre, då vi vågar mer och mer. Vi har en underbar kantor som kan få oss alla att lyfta...