Långfredagen och Påskdagen

Så var då påsken förbi… Sångerna gick ju bra att framföra (tror jag det, vi har ju övat)
Synd om er som missade det. Vi fick t.o.m applåder, de ni..
Själv hastade/kvastade jag vidare till Stättareds påskpromenad på långfredagen så jag hann inte önska er alla en glad, god påsk. Men det tror jag nog ni hade allesammans ändå.
NU väntar väl vårsånger kan jag tro, det blir härligt! tralala..

Kramen

SoOopranen

Det här inlägget postades i Aktuellt av SoOopranen. Bokmärk permalänken.

Om SoOopranen

Har varit med i kören sedan 2001. sjunger sopranstämma. Älskar julsånger och att få sjunga ut. Är verkligen glad över att jag tog mod till mig och gick med i kören den där gången. Har fått många nya vänner och en härlig gemenskap. Tycker att vi bara blir bättre o bättre, då vi vågar mer och mer. Vi har en underbar kantor som kan få oss alla att lyfta...