Termin-start

Så underbart att komma igång igen.. roligt att se alla igen, gamla som nygamla medlemmar. . Dessutom kom det ju överraskande nog en ny person som ville komma och känna på hur det är att sjunga i kör. Så välkommen i gemenskapen. Vi får hoppas att vi inte skrämt bort henne efter första kör-övningen. För det var ju inga enkla sånger att starta med.. Gloria, Halleluja-kören. OMG, om vi säger som så. Lite trevande och lite kraxigt så här i början, men vi tar oss väl lite längre fram. Var rädda om er till nästa gång vi ses.
Kramen SoOopranen

Det här inlägget postades i Aktuellt av SoOopranen. Bokmärk permalänken.

Om SoOopranen

Har varit med i kören sedan 2001. sjunger sopranstämma. Älskar julsånger och att få sjunga ut. Är verkligen glad över att jag tog mod till mig och gick med i kören den där gången. Har fått många nya vänner och en härlig gemenskap. Tycker att vi bara blir bättre o bättre, då vi vågar mer och mer. Vi har en underbar kantor som kan få oss alla att lyfta...