Prova på dag

Ja så var prova på dagen gjord…
Roligt att så många anslöt och att det kom några personer som ville prova på att sjunga i kör. Det här får vi göra om.. eller hur? En gång om året? en gång varje termin?
Det ger ju resultat iallafall.. och vem vet? nästa gång kanske det kommer några karlar också??? Det hade varit skoj med lite utökning bland våra mansstämmor. Eller vad säger ni gubbar? Nu börjar ju dessutom vår alldeles egen Ukelele kurs på torsdag. Ska bli spännande eller hur?

Kramen SoOopranen

Det här inlägget postades i Aktuellt av SoOopranen. Bokmärk permalänken.

Om SoOopranen

Har varit med i kören sedan 2001. sjunger sopranstämma. Älskar julsånger och att få sjunga ut. Är verkligen glad över att jag tog mod till mig och gick med i kören den där gången. Har fått många nya vänner och en härlig gemenskap. Tycker att vi bara blir bättre o bättre, då vi vågar mer och mer. Vi har en underbar kantor som kan få oss alla att lyfta...